VAKCINALNI AUTOBUS U ČETVRTAK U BERANAMA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vakcinalni autobus će u četvrtak, 3. juna, posjetiti naš grad pa će građani Berana biti u prilici da se na još tri mobilna punkta vakcinišu protiv koronavirusa.

Ovo vozilo će od 13.30 do 15.30 biti kod Doma, u Mjesnoj zajednici Crvljevine, od 16 do 17 časova nalaziće se kod škole u MZ Donje Zaostro, a od 17.30 do 20 časova na gradskom trgu, kod Opštine.

Kako je saopšteno, građani koji se nijesu do sada vakcinisali mogu se  javiti na neki od navedenih punktova i dobiti vakcinu.

U cilju što efikasnijeg približavanja masovne vakcinacije građana, Ministarstvo zdravlja i Institut za javno zdravlje, u saradnji sa Domovima zdravlja, započeli su projekat obilaska prigradskih naselja u crnogorskim opštinama, vakcinalnim autobusima.

Iz beranskog Doma zdravlja pozivaju građane da se u što većem broju odazovu i prime vakcinu protiv COVID-a 19 jer na taj način štitimo sebe, naše bližnje i našu širu zajednicu.

Masovna vakcinacija u Beranama sprovodi se svakog dana, u periodu od osam do 20 časova, na vakcinalnim punktovima Doma zdravlja “Dr Nika Labović”, koji su postavljeni u beranskoj Hali sportova.

Share.

About Author

Leave A Reply