UHAPŠENE DVIJE OSOBE ZBOG NAPADA NA ADVOKATA SIMONOVIĆA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Beranska policija je po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva uhapsila dvije osobe D.A. (47) i E.A. (18) koji su napali advokata Aleksandara Simonovića. ODT njihov napad u beranskoj sudnici kvalifikovao kao krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teške tjelesne povrede.

Kako navode u saopštenju, beranskoj policiji je danas prijavljeno da je u zgradi Osnovnog suda u Beranama došlo do fizičkog sukoba između nekoliko lica. Izlaskom na lice mjesta utvrđeno je da je fizički napadnut advokat A.S. koji je ovom prilikom zadobio teške tjelesne povrede u vidu frakture vilice.

“Od njega su prikupljena obavještenja na zapisnik kojom je prilikom naveo da su ga nakon suđenja, na kojem je bio angažovan, fizički napali D.A. (47) i E.A. (18). Takođe, prikupljena su obavještenja od njih, kao i od svjedoka. Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji je kvalifikovao krivično djelo – nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teške tjelesne povrede, te su po njegovom nalogu D.A. i E.A. lišeni slobode”, navode u Upravi policije.

Izvor-rtcg

Share.

About Author

Leave A Reply