U OŠ”RADOMIR MITROVIĆ” SVEČANO DODIJELJENE DIPLOME “LUČA”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U JU OŠ “Radomir Mitrovic” Berane danas je održana svečanost na kojoj su uručene diplome “Luča” najboljim učenicima/ma.

Ukupno njih 22- je dobilo ovo priznanje.

Kako su kazali iz OŠ “Radomir Mitrović” na osnovu jednoglasne odluke  odjeljenskih starješina IX razreda za đaka generacije izabran je Mladen Ralević, učenik IX-2 odjeljenja.

“Mladen je učenik koji se izuzetno isticao tokom devetogodišnjeg školovanja u učenju  i predstavljao školu na takmičenjima. Tako je uzastopno tri godine (VII, VIII I IX razred) osvajao prve nagrade na Olimpijadi znanja iz matematike, a ove godine i prvo mjesto na Državnom takmicenju iz matematike. Bio je uključen na raznim drugim sekcijama u školi pa je isto tako uspješan i na polju robotike i programiranja i učesnik je i na ovim takmičenjima”, kazali su iz ove obrazovne ustanove.

Na dodjeli diploma najboljima obratio se direktor OŠ “Radomir Mitrović” Aleksandar Vujović, koji nije krio ponos na svoje učenike/ce.


“Dragi moji najbolji medju najboljima, želim da vas pozdravim i poželim sreću u daljem školovanju. Dobro razmislite koju ćete srednju školu odabrati, jer od vašeg prvog izbora zavisiće i vaša budućnost. Vas 22-oje okitili ste se najvećim priznanjem osnovne škole Lučom i ja, kao vaš direktor sam izuzetno ponosan. Ostaje mi još samo da vam kažem da osim petica trudite se da postanete dobri ljudi, jer je to najvažnija diploma u životu. Ovaj uspjeh neka vam bude samo vjetar u ledja da nastavite da nižete uspjehe tokom srednje škole, pa kasnije i fakulteta”, zaključio je Vujović.

Slađana Cimbaljević

Share.

About Author

Leave A Reply