TROPICO BAND POKIDAO NOVOM PJESMOM

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dobro poznata ekipa novom pjesmom “Samo idi” podsjetila je zašto važi za omiljeni sastav širom regiona.

Poslije tri godine otkako su izdali novi album, momci iz Tropico benda riješili su da obraduju svoju publiku sa čak tri nove pjesme za koje su pripremili i spotove, u kojima glume ni manje ni više nego Vuk Kostić i Dragana Dabović, zvijezda serije “Vojna akademija”. 

– “Samo idi” lagana je uvertira za ono što smo pripremili za našu publiku. Osim nje, iznadićemo ih i sa još dvije sjajne numere, koje ćemo izdati u narednih mjesec dana. Svaka od njih je različita, ne samo jedna od druge, već i od svega što smo do sada radili, – rekao je Sale i otkrio da je u ovom spotu glavnu žensku ulogu ponijela glumica Dragana Dabović, koja je javnosti postala poznata ulogom Zimčeta, u ostvarenju “Vojna akademija”.

Pored balade “Samo idi” momci iz Tropika spremaju i  duetsku pjesmu sa Dženanom Lončarevićem za koju je spot sniman na nekoliko lokacija, dok je rediteljsku palicu preuzeo glumac Vuk Kostić.

– Tačno je da smo ponovo ukrstili koplja sa Dženanom i Vukom, koji se pored uloge reditelja našao i u glavnoj ulozi u spotu. Jedino što mogu da kažem jeste da očekujete jedno veliko iznenađenje i pravu filmsku priču – najavio je Sale.

Pogledajte spot za pjesmu “Samo idi”:

Izvor: telegraf.rs

Share.

About Author

Leave A Reply