TOB pokrenula kampanju “LJEPŠE BERANE”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Turistička organizacija Berane (TOB) postavljanjem klupa u spomen parku na Jasikovcu, počela je akciju „Ljepše Berane”, čiji je cilj upotpunjavanje turističke infrastrukture.

Direktor lokalne turističke organizacije Ivan Radević kazao je da ove aktivnosti sprovode kako bi predstojeća turistička ponuda bila dodatno obogaćena, pa je stoga poseban akcenat stavljen na uređenje lokaliteta koji privlače najviše pažnje turista koji posjete Berane.

” Postavljanjem klupa na Jasikovcu započeli smo ovu akciju, koja se nadovezala na kampanju koju smo pokrenuli prošle godine da što više posjetilaca dođe u naš grad. I ove godine pozivam sve Berance i Beranke koji žive vani da ljeto provedu u rodnom gradu i upoznaju “Ljepše Berane”” dodao je on.

Radević podsjetio je da je prošlogodišnja kampanja “Upoznaj Berane” bila usmjerena, prije svega na Berance koji žive na strani, da odmor provedu u svom zavičaju i da na taj način daju doprinos ublažavanju posljedica koje je pandemija ostavila na ljetnju sezonu.

” Prošlogodišnja kamanja se pokazala kao dobar potez, pa smo ove godine odlučili da to podignemo na još veći nivo i da svi oni koji odluče da odmor provedu u Beranama mogu da uživaju u priprodnim ljepotama i uređenim izletištima” rekao je on.

Milena Bubanja Obradović

Share.

About Author

Leave A Reply