SLUČAJ UBISTVA JELENA: UHAPŠENA DVA BERANCA, ZA TREĆIM SE TRAGA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kolašinska policija identifikovala je osobe koje su sredinom novembra odstrijelile jelena u Nacionalnom parku Biogradska gora, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

“Danas su lišeni slobode M.B. (23) i L.R. (22), oba iz Berana, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nezakonit lov, dok se za V.D. (21) iz Berana, kojem se na se na teret stavlja krivično djelo nezakonit lov u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, intenzivno traga”, navodi se u saopštenju.

Iz UP su naveli da se sumnja da su osumnjičeni 14. novembra 2021. godine u jutarnjim časovima na području Nacionalnog parka Biogradska gora, izvršili navedeno djelo na način što su upotrebom lovačke puške odstrijelili divljač – jelena.

“Tada je ovaj događaj policiji prijavio šef službe zaštite Nacionalnog parka Biogradska gora, nakon čega je policija obavila uviđaj i u blizini pronašla odstrijeljenu divljač, lovačku pušku marke „Zastava“ kalibra 12mm i lovački prsluk. Pronađeni predmeti su upućeni u Forenzički centar radi vještačenja”, saopšteno je iz UP.

Share.

About Author

Leave A Reply