SAZVANA PRVA REDOVNA SJEDNICA SO BERANE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prva redovna sjednica Skupštine opštine Berane biće održana u petak, 12. avgusta, u Velikoj sali Opštine Berane, sa početkom u deset časova.

Na dnevnom redu se nalazi 17 tačaka, među kojima se izdvajaju Izvještaj o radu predsjednika Opštine Berane i organa lokalne uprave i službi za 2021. godinu i Predlog završnog računa budžeta Opštine Berane za 2021. godinu.

Odbornici će se izjasniti o Nacrtu Odluke o utvrđivanju naknade za novorođenu djecu na području opštine Berane, Predlogu Odluke o usvajanju Lokalnog programa socijalnog stanovanja Opštine Berane za period 2022-2023. godine i Predlogu Odluke o usvajanju Lokalnog plana za unapređenje socijalne inkluzije-razvoj usluga socijalne i dječije zaštite u Beranama za period od 2022. do 2026. godine.

Tu su i predlozi odluka o davanju saglasnosti na cijene usluga DOO “Vodovod i kanalizacija Berane”, cjenovnik usluga DOO “Parking servis Berane” i utvrđivanje cjenovnika usluga Službe zaštite i spašavanja opštine Berane.

Raspravljaće se o Predlogu programa podizanja spomen obilježja a biće predstavljeni i izvještaji o radu sa finansijskim izvještajima za 2021. godinu javnih ustanova Centar za kulturu, Polimski muzej i Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju , kao i programi i planovi rada za 2022. godinu.

Radio Berane će direktno prenositi zasijedanje lokalnog parlamenta.

Share.

About Author

Leave A Reply