RADOŠ PREMOVIĆ NAJBOLJI MLADI IGRAČ CRNE GORE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lijevi bek slovenačkog Celja, Beranac Radoš Premović, najbolji je mladi igrač Crne Gore, odlučio je Rukometni savez Crne Gore (RSCG).

Premović je i juniorski reprezentativac Crne Gore, koja je izborila plasman u A diviziju evropskog rukometa. Do ove sezone nastupao za RK “Berane 1949” i bio jedan od najboljih igrača kadetske selekcije, koja je vicešampion države za sezonu 2020/21.

Priznanja najuspješnijim pojedincima u šest kategorija u 2021. godini uručena su juče u prostorijama RSCG, a Premović zbog klupskih obaveza nije prisustvao tom svečanom činu.

Foto: RSCG

Najbolja igračica naše države u inostranstvu je lijevi bek francuskog Bresta Đurđina Jauković, dok je isto priznanje u muškoj konkurenciji pripalo desnom beku poljskog Kielcea Branku Vujoviću.

Lijevi bek Lovćena Vuk Latković je najbolji igrač Crne Gore, a desno krilo Jovanka Radičević najbolja igračica u godini na izmaku.

Priznanje za najbolju mladu igračica pripalo je desnom beku Budućnosti Bemax Jeleni Vukčević.

Priznanja najuspješnijima uručio je predsjednik Saveza Petar Kapisoda, a događaju zbog klupskih obaveza nije prisustvovala ni Radičević.

Share.

About Author

Leave A Reply