RADNO VRIJEME DOMA ZDRAVLJA „DR NIKA LABOVIĆ“ BERANE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U Domu zdravlja „ Dr Nika Labović“ Berane donijeta je nova Odluka o rasporedu radnog vremena u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

U pomenutoj odluci stoji da Dom zdravlja Berane obavlja zdravstvenu djelatnost na primarnom nivou i pruža zdravstvenu zaštitu neprekidno radnim danima, odnosno radom u jednoj ili dvije smjene ili dvokratnim radnim vremenom u vremenskom intervalu od sedam do 21 čas.

Foto: dr Danijela Bubanja Petrović

Rukovodilac Službe izabranih ljekara za odrasle dr Danijela Bubanja Petrović kazala je da će njihova služba radnim danima raditi u dvije smjene – od 7 do 15 časova i od 13 do 21 čas.

„Za pacijente radno vrijeme neće biti izmijenjeno, ovaj jedan čas dužeg radnog vremena je predviđen za administrativne poslove, kako bismo kvalitetnije posvetili pažnju pacijentima u toku radnog dana. Takođe do izmjene radnog vremena je došlo i vikendom, gdje će se rad vršiti u jednoj smjeni, subotom i nedjeljom, od sedam do 15 časova“, istakla je dr Bubanja i dodala da intervencije, tj. primjenu infuzione i injekcione terapije, vikendom obavljaju do 15 časova.

Sa odraslim pacijentima, u beranskom Domu zdravlja, radi 12 timova izabranih ljekara.

U Domu zdravlja „Dr Nika Labović“ će u Dječijem dispanzeru pedijatri raditi radnim danima u prvoj smjeni od sedam do 15 časova i u drugoj od 13 do 21 čas, kao i vikendom od sedam do 15 časova.

Andrija Turčinović

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply