PROMOCIJA ROMANA VESNE DEDIĆ U BERANAMA (audio)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Promocija najnovijeg romana „Samo je tebe vredelo sresti“, poznate novinarke, spisateljice i autorke kultne emisije „Balkanskom ulicom“, Vesne Dedić, biće održana sjutra veče, sa početkom u 20 časova, na Njegoševom trgu u Beranama.

Ovaj kulturni događaj će najaviti rad novoosnovanog Čitalačkog kluba „IG bibliofili“, u koji se mogu učlaniti svi ljubitelji pisane riječi.

Ideja za osnivanje ovog kluba potekla je od Marije Vešović, doktora filoloških nauka iz Berana a podršku su joj pružile književnice Ljerka Petković, Kristina Babić i Rebeka Čilović.

Vešović je kazala da je rad ovog kluba zamišljen na jedan sasvim nekonvencionalan način, po uzoru na svjetske čitalačke klubove.

Uz zvuke violine profesorke Dragane Popović, muzičkog benda Iva Đurovića iz Podgorice, čitanje stihova Vesne Dedić od strane beranskih gimnazijalaca i konzumaciju vina “Plantaže”, organizatori najavljuju veče za pamćenje.

Promociju i gostovanje autorke 16 romana, od kojih većina važi za regionalne bestselere, gostujući u emisiji “U fokusu” najavile su doktor filoloških nauka Marija Vešović i profesorica književnosti Ljerka Petković.

Ispod teksta možete poslušati snimak emisije u cjelosti.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply