PROMOCIJA KNJIGE “MOJ PUT NA KROV SVIJETA” U POLIMSKOM MUZEJU

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Promocija knjige “Moj put na krov svijeta”, autora Dragutina – Šlagija Vujovića, biće održana u petak, 17. decembra, u Polimskom muzeju, sa početkom u 18 časova.

O knjizi će govoriti Jelena Jovanović, novinar i književnik Darko Jovović i autor. Moderator programa je Tatjana Ivanović, dok je organizator promocije Turistička organizacija Berane.

„Pokušao sam da u slova pretočim kako smo malena Crna Gora, Planinarsko smučarsko društvo “Javorak” i ja stigli na najveći vrh svijeta Mont Everest”, rekao je Vujović.

„Knjiga Dragutina-Šlagija Vujovića „Moj put na krov svijeta” je veliko iznenađenje i krupno ostvarenje. Iznenađenje je u tome što se ovaj vrsni planinar, koji je neposredno aktivan i u ovoj i srodnim djelatnostima (član je Gorske službe spašavanja, instruktor orijentiringa) odlučio i na ovu vrstu djelatnosti – da sačini i objavi ovo obimno djelo. A da je krupno ostvarenje, čitaoci se mogu uvjeriti kad uđu u njegove sadržajne, izražajne i ishodišne kvalitete i ostvarenja”, zapisao je o knjizi prof dr. Živko Đurković.

Share.

About Author

Leave A Reply