ПОТПРЕДСЈЕДНИК ОПШТИНЕ УПРИЛИЧИО ПРИЈЕМ ЗА АТЛЕТИЧАРА НЕМАЊУ ЂУРИШИЋА

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Потпредсједник Општине Беране Дамјан Ћулафић данас је уприличио пријем за 18-годишњег атлетичара Немању Ђуришића, који је остварио велике спортске успјехе на такмичењима у земљи и иностранству у 2022. години, освојивши на већини њих прва мјеста и узевши око 20 медаља, од чега 13 златних.

Ћулафић је Немањи, који је члан Атлетског клуба Лим и одличан ученик СМШ „Бранко Зоговић“, уручио пригодан поклон и новчану награду, и захвалио на свему што је урадио за Беране, у име свих који живе у овом граду.

„Велико је задовољство угостити сјајног Немању Ђуришића, који нас је својим великим успјесима на такмичењима у земљи и иностранству учинио поносним“, истакао је потпредсједник.

„У име локалне управе наставићемо да пружамо подршку нашим спортистима колико можемо и то сигурно ни у једном моменту неће изостати“, казао је Ћулафић.

Потпредсједник је Немањи пожелио срећу у наредним такмичењима.

Ђуришић је захвалио потпредсједнику на пријему и нагласио да је сјајан осјећај видјети колику подршку има и колико су људи заправо поносни и срећни због резултата који је остварио.

„Захваљујем потпредсједнику и Општини Беране, на пријему и подршци коју су ми пружили. Наставићу да скачем високо и прослављам име Берана и Црне Горе у свијету атлетике“, закључио је Ђуришић.

Навео је да на припреме иде у приватној режији и то ван Црне Горе. Сугерисао је да би било добро да Беране има атлетску дворану како би убудуће имао услове за вјежбање у свом граду.

Share.

About Author

Leave A Reply