ПОСЈЕТА СЕКРЕТАРА ЋУЛАФИЋА ФСЦГ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Секретар Секретаријата за спорт, културу, омладину и сарадњу са НВО Општине Беране, Дамјан Ћулафић, посјетио је Фудбалски савез Црне Горе. Секретара Ћулафића су срдачно примили генерални секретар ФСЦГ Момир Ђурђевац и секретар ФСЦГ – Удружења клубова Сјевер Ранко Стијовић.

Тема састанка била је обиљежавање великог јубилеја – 100 година Фудбалског клуба „Беране“, као и заједничко учешће у акцији „Спорт у беранским школама“, коју је покренуо Секретаријат за спорт, културу, омладину и сарадњу са НВО Општине Беране.

Секретар Ћулафић се захвалио ФСЦГ на несамјерљивој помоћи у развоју фудбала, коју је Беране до сада добило од ФСЦГ, особито у погледу обнове и изградње спортске инфраструктуре. Такође је изразио захвалност на искреном, партнерском, односу који Општина Беране и ФСЦГ одржавају пројектима чија је реализација у току, те је Ђурђевца и Стијовића обавијестио о инцијалном плану, програму и начину обиљежавања великог спортског јубилеја, при чему је наишао на одобравање и охрабрење у реализацији замишљених корака.

Руководство ФСЦГ је срдачно прихватило понуду секретара Ћулафића да узму учешћа у споменутој акцији „Спорт у беранским школама“, нагласивши да ФСЦГ остаје отворен за сарадњу у реализацији свих подстицајних и одрживих пројеката.

Share.

About Author

Leave A Reply