POČELA DISTRIBUCIJA UDŽBENIKA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Distribucija udžbenika čije je štampanje uveliko u toku počela je u utorak 10. avgusta a trajaće do početka školske godine, saopšteno je iz Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva Podgorice.

“Distribucija udžbenika je počela u utorak 10. avgusta i Zavod za udžbenike i nastavna sredstva Podgorice i ove godine je obezbijedio sve kako bi udžbenici i ove godine bili odštampani na vrijeme i spremni za predstojeću školsku godinu”, kazao je Dušan Petričević iz Zavoda u podgorici za Jutarnji program Televizije Crne Gore.

Ističu da su zadovoljni dinamikom distribucije. Dodaju da je Zavod u obavezi da fizički distribuira udžbenike do škola a dalja raspodjela unutar škole do đaka je, kažu, obaveza škole.

“Zavod je u obavezi da distribuira udžbenike za osnovce koji su besplatni a za srednje škole udžbenici se nalaze u maloprodajnim objektima”, dodaju iz Zavoda.

Napominju da je izmjena u udžebenicima ove godine jako malo.

“Odnose se na udžbenike Likovna kultura za sedmi razred i drugi razred Ginmnazije udžbenik Hemije i zbirka za taj predmet”, kazali su iz Zavoda i dodali da su cijene udžbenika za srednjoškolce iste kao prošle godine.

Share.

About Author

Leave A Reply