PENZIONERI DOBILI SVOJ PORTAL

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Crnogorski penzioneri dobili su prvi portal penzioneri.me na kojem će moći da se informišu o svim temama značajnim za penzionersku populaciju, da međusobno komuniciraju na forumu i onlajn čatu, kao i da razmjenjuju mišljenja i iskustva.

Koordinatorka projekta Milena Čavić kazala je da je portal dio šireg projekta Senior Net čiji je cilj povezivanje i socijalna inkluzija penzionera u Crnoj Gori, kroz edukacije za korišćenje internet tehnologija, organizaciju događaja za seniore, kao i obezbjeđivanje povoljnosti prilikom kupovine robe i usluga.

“Teme na portalu su zakonske regulative u vezi penzija, teme zdravlja, zdravi stilovi života i ljubav u trećem dobu, starački domovi, generacijski jaz, odnosi sa djecom i unucima, reportaže i priče o pojedincima, intervjui sa donosiocima odluka, popusti i akcije, hobiji i posao”, navela je Čavić.

Prema njenim riječima, u Crnoj Gori ima 130 hiljada penzionera, ali manji broj je društveno aktivan, iako svojim iskustvom, znanjem i energijom mogu mnogo da daju.

       Tekst  je nastao u okviru projekta “Unapređenje vještina korištenja interneta i društvenih mreža”

Share.

About Author

Leave A Reply