OPŠTINA BERANE MALIM ALI SIGURNIM KORACIMA KA UNAPREĐENJU ŠKOLSKE INFRASTRUKTURE NA SEOSKOM PODRUČJU

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Opština Berane posvetila je posebnu pažnju unapređenju školske infrastrukture na seoskom području, dokazujući svoju predanost boljim uslovima za učenike. Najnoviji korak ka tom cilju je renoviranje školskih toaleta u područnom odjeljenju „Radomir Mitrović“ škole u Budimlji, u saradnji sa firmom D.O.O. ,,Desetka“.
Ovaj značajan projekat, koji je započet tokom ljeta, završen je u roku i predao je znatno poboljšane uslove za sve učenike ovog područnog odjeljenja. Renoviranje toaleta uključivalo je zamjenu sanitarija, postavljanje nove keramike i potpuno osvježavanje prostora. Rezultat je čist i funkcionalan prostor koji će doprinijeti boljem školskom iskustvu za sve učenike.

Opštinski zvaničnici su izrazili svoje zadovoljstvo zbog uspješnog završetka projekta i istakli važnost ulaganja u obrazovanje mladih generacija.

„Ovaj projekat je primjer naše predanosti unapređenju školstva i stvaranju boljih uslova za našu decu. Renoviranje toaleta je samo jedan korak u nizu, jer ćemo nastaviti sa ulaganjem u naše škole“, ističu iz lokalne samouprave.

Direktor „Radomir Mitrović“ škole, Aleksandar Vujović, izrazio je zahvalnost Opštini i firmi ,,Desetka“ iz Berana na realizaciji ovog projekta .

Osim što će unaprijediti higijenske uslove, renoviranje toaleta takođe ima cilj da podstakne odgovorno ponašanje prema zajedničkim resursima i očuva školsku infrastrukturu. Opština Berane planira nastaviti sa sličnim projektima kako bi obezbijedila da svaka škola na seoskom području ima adekvatne uslove za svakodnevni boravak učenika u školskim klupama.

Ovaj projekat predstavlja još jedan korak ka stvaranju boljih uslova za mlade generacije u opštini Berane.

Share.

About Author

Leave A Reply