Objavljen Javni poziv za sufinansiranje članarina djece koja se bave sportom

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministarstvo sporta i mladih objavilo je Javni poziv za sufinansiranje bavljenja djece sportskim aktivnostima u okviru sportskih klubova, saopšteno je danas iz tog resora.

Kako se ističe, u skladu sa već donesenom Odlukom, Janovićev resor će finansirati čak do 70 odsto iznosa članarine za djecu rođenu 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 i 2011. godine, koja se bave sportskim aktivnostima u okviru sportskih klubova.

Ministar sporta i mladih Nikola Janović rekao je da je ponosan na inicijativu Ministarstva koje je kroz novi Zakon o sportu uvelo sufinansiranje članarina za djecu koja žele da se bave sportom u sportskim klubovima.

“Kroz navedenu inicijativu ne širimo samo bazu naših sportista i omogućujemo djeci da se u još većoj mjeri bave sportom, već pružamo i pomoć njihovim roditeljima, a ujedno i dajemo podršku sportskim klubovima. Čvrsto vjerujem da je ova plemenita odluka siguran korak ka zdravoj budućnosti naše države”, poručio je Janović.

Tekst Javnog poziva nalazi se na sajtu Ministarstva sporta i mladih: http://www.ms.gov.me/vijesti/226029/Javni-poziv-za.html

Izvor-cdm

Share.

About Author

Leave A Reply