NOVA ZAPLIJENA NA JELOVICI, UHVAĆEN I ČUVAR ŠUMA SA SVOJIM KAMIONOM

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Službenici Uprave za gazdovanje šumama i lovištima jutros su zaplijenili bespravno posječenu građu na beranskoj Jelovici.

Nove zapljene u Jelovici (foto: Uprava za gazdovanje šumama i lovištima)

Kako je saopšteno iz Uprave za gazdovanje šumama uz koordinaciju vršioca dužnosti direktora Uprave Miloša Rajkovića zaplijenjenu građu su prebacili na sigurnu lokaciju.

“Ono što je posebno značajno naglasiti jeste činjenica da su ovom prilikom, na drugoj lokaciji, zahvaljujući tajno postavljenim kamerama u šumi, otkrivena dva kamiona i zaposleni Uprave za gazdovanje šumama i lovištima, čuvar šuma, koji je sopstvenim kamionom prevozio određenu građu. Ovaj slučaj je odmah prijavljen Upravi policije sa kojima se trenutno vrši utvrđivanje činjenica i prikupljaju dokazi, a u narednim danima sigurno će biti i adekvatno procesuiran i sankcionisan zbog nezakontog postupanja”, navodi se u saopštenju.

VD direktora Uprave za gazdovanje šumama i lovištima Miloš Rajković poručio je da neće dozvoliti da se bilo ko igra sa državnim institucijama, a samim tim i da sprovodi bezakonje.

“Niko neće biti aboliran od odgovornosti, zato u narednim danima još aktivnije nastavljamo našu uspješnu borbu protiv bespravnih aktivnosti, a zahvaljujući tajno postavljenim kamerama imaćemo uvid u sve bespravne radnje koje se sprovode u šumama”, zaključio je Rajković.

Izvor-rtcg


Share.

About Author

Leave A Reply