NA HUMANITARNOJ VEČERI ZA NARODNU KUHINJU SAKUPLJENO PREKO 1.000 EURA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nakon uspješno organizovane humanitarne večeri, na kojoj je sakupljeno preko 1.000 eura za Narodnu kuhinju “Divna Veković” u Beranama, oglasili su iz Udruženja “Čojstvo”.

Njihovo saopštenje prenosimo integralno:

“Iza nas je još jedna uspješno obavljena akcija. Naime, ovog puta smo zajedno sa Smaglers pabom proslavili njihov drugi rođendan i pomogli Narodnu kuhinju “Divna Veković” iz Berana.

Sav prihod od zabavno humanitarne večeri biće uplaćen na račun Narodne kuhinje. Nadamo se da će ovaj gest ukazati na važnost milostinje kao vrline i probuditi kod svakog pojedinca svijest o tome da je našem društvu neophodan bratski odnos i empatija prema onima koji nemaju čak ni za pristojan obrok.

Ovom prilikom apelujemo na sve naše sugrađane i uopšte ljude dobre volje da, kad su god u mogućnosti, podrže našu narodnu kuhinju koja ima na stotine korisnika. Naše malo nekom jeste zaista mnogo.

Prije svega veliku zahvalnost dugujemo Smaglers pabu, podrumu pića “DM KOMERC”, muzičarima Petru Deviću, Blažu Šekularcu, Novu Brakočeviću i “Rudolfu” kao i diskontu pića “Dobrašinović”.

Od oca Milenka Ralevića, upravnika narodne kuhinje, dobili smo ikonu sv. Kralja Stefana Uroša“, stoji na kraju saopštenja Organizacije “Čojstvo”.

Share.

About Author

Leave A Reply