MODNI HIT OVE JESENI: Evo na koje sve načine možete kombinovati SLIP HALJINE (FOTO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Jesen je zakucala na naša vrata i donijela nam neminovnu potrebu za promjenom garderobe.

Ostavili ste po strani većinu ljetnje garderobe i zagrlili svoje omiljene lagane džempere, ali jedan detalj se još uvek može naći u toj famoznoj jesenjoj priči, iako mu obično tu nije mjesto. Riječ je o neodoljivoj slip haljini. Spavaćica – haljina, kao stvorena je za izražajan jesenji autfit.

Ako ste poput mnogih nakon otkrića nošenja donjeg rublja kao garderobe u javnosti riješeni da ove jeseni zablistate, imamo za vas predlog – uklapanje slip haljine sa vašom jesenjom garderobom.

Esencijalna slip haljina je vanvremenski komad odeće, koji čini se nikad neće izaći iz mode. Ako ste sa tugom u očima mislili da se morate rastati sa njom kad malo zahladi, biće nam drago da vas razveselimo. Ne morate! Možete je nositi i tokom rane jeseni, a evo i kako.

Ako volite lagane rolke ili jednostavne jednobojne majice uskih rukava, potražite one jednostavne i sparite ih sa vašom omiljenm slip haljinom.

Besprekorno elegantan izgled možete stvoriti kombinujući crnu rolku sa haljinom zlatnog tona.

Jesen je već tu, i može postati hladno naročito u večernjim satima. U tom pogledu preko vaše omiljenje slip haljine trebaće vam neki lagani blejzer, jakna ili kaput. Mantili šireg spektra kao i sakoi savršeno se slažu sa ovim fantastičnim haljinama. Teksas ili kožna jakna – izbor je na vama, a u oba slučaja izgledaćete famozno.

Share.

About Author

Leave A Reply