MILAČIĆ U BERANAMA: ŠTITIĆU I EKONOMIJU I DUHOVNOST

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

”Želim da ponudim koncept modernog patriotizma koji ne podrazumijeva samo ekonomsko, nego i duhovno ozdravljenje. Želim da zaštitim jednu veliku i vjekovnu ideju Crne Gore, naših predaka, velike dinastije Petrovića, Marka Miljanova, Miljana Vukova, vašeg Mojsija Zečevića, ali u duhu 21. vijeka“, istakao je predsjednički kandidat Marko Milačić na predsjedničkoj konvenciji u Beranama.

Milačić je, govoreći o ekonomiji, naglasio da će se zalagati za ravnopravan odnos prema svim investicijama, te da će posebnu pomoć potražiti kod prijatelja na Istoku.

”Ukoliko budem predsjednik ove zemlje i koju god poziciju u ovoj državi zauzimao zalagaću se da zatražimo pomoć i od naših prijatelja na Istoku. Tamo se rađa jedan novi ekonomski ambijent.  U vrlo kratkom roku doveo bih veliki broj investitora, upoznao sam ljude u Rusiji koji bi ovdje donijeli milijarde. Lično imenom i prezimenom“, kazao je Milačić.

Komentarišući nepojavljivanje predsjedničkog kandidata Mila Đukanovića na sučeljavanju na Javnom servisu, Milačić je rekao da to predstavlja ogromno nepoštovanje protivkandidata i da je to ujedno i šamar građanima Crne Gore i Javnom servisu koji finansiraju ti isti građani.

On smatra da razlozi za Đukanovićevo nepojavljivanje na Radio televiziji Crne Gore nisu opravdani. Tačnije, da ’intezivna kampanja’ koju je predsjednik Demokratske partije socijalista naveo kao razlog za nedolazak na tv debatu, klasičan pokazatelj straha od suočavanja i nemoći.

”Kad se taj čovjek nije pojavio meni je bilo jasno samo jedno- da nas se oni boje, da oni bježe od istine, da oni ne žele i da nemaju petlju da čuju tu istinu. Đukanović  je rekao da nije mogao da dođe na tu debatu zbog toga što je bio zauzet svojom kampanjom. A ja sam potpuno siguran da ta kampanja o kojoj je govorio, da je u stvari bila gledanje naše tv debate sa svojim saradnicima u nekoj mišijoj rupi“, kazao je Milačić i ponovo pozvao kandidata DPS-a da, kako kaže, suoče stavove budućnosti koju predstavlja Milačić, i prošlosti čiji je predstavnik Đukanović.

Share.

About Author

Leave A Reply