MEDALJE I REKORDI ATLETIČARA “LIMA”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Na 24. prvenstvu Crne Gore za mlađe pionire i pionirke, koje je proteklog vikenda održano u Baru, atletičari beranskog Lima osvojili su dvije medalje i postavili jedan nacionalni i pet ličnih rekorda.

Atletičarka Lara Bubanja, okitila se sa dvije srebrne medalje u trci na 60 metara sa preponama i u skoku u dalj. Ona je u obje discipline postavila lične rekorde.

Talentovani sprinter Ognjen Marsenić je na 60 metara, vremenom od 7,12 sekundi, postavio novi nacionalni rekord kod mlađih juniora. Takođe, nastupio je u trci na 300 metara, van konkurencije.

Jovana Drljević je ostvarila lični rekord u disciplini skok u dalj, u kojoj je bila peta, dok je 60 metara istrčala kao četvrtoplasirana.

Još jedna uspješna atletičarka beranskog Lima, Maša Bubanja postavila je nove lične rekorde na 60 i 300 metara.

Prvenstvo na atletskom stadionu SC “Topolica” u Baru, održano je u organizaciji Atletskog saveza Crne Gore, pod pokroviteljstvom Uprave za sport i mlade Crne Gore.

Nastupilo je preko 130 atletičara iz deset atletskih klubova – Jedinstvo, Mornar, Lim, Sanja, Orion, Tara, Dionis, Lovćen, Budućnost i Nikšić.

Takmičenju su ispred ASCG prisustvovali predsjednik Gojko Banjević, sekretar Milan Madžgalj, selektor Osman Erović i nacionalni treneri Zoran Jojić, Marko Ristić i Ivan Popović. Takmičenje je održano uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mjera u borbi protiv virusa COVID-19.

Share.

About Author

Leave A Reply