Karavan zdravlja i vakcinacije sjutra u Beranama

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Šesti „Karavan zdravlja i vakcinacije“, biće održan sjutra godine, glavna gradska ulica u Beranama, u periodu od 11:30 do 14:30 časova.

To će biti prilika da građani porazgovaraju sa kompetentnim zdravstvenim radnicima i dobiju više informacija o svim važnim pitanjima i benefitima imunizacije (protiv COVID-19, MMR i HPV vakcinama).

Posebno je važno što će za sve građane koji budu izrazili želju biti omogućena vakcinacija na licu mjesta, u autobusu koji će biti prilagođen za bezbjedno administriranje vakcina.

Istovremeno, biće omogućeno da zainteresovani građani provjere i vrijednost krvnog pritiska, nivo šećera u krvi i sl.U okviru „Karavana zdravlja i vakcinacije“ planirano je sprovođenje niza informativno-edukativnih aktivnosti, takođe planiran je i prikladan umjetnički program.

U slučaju odlaganja zbog nepovoljnih vremenskih uslova, informacije možete naći na www.ijzcg.me i na društvenim mrežama Instituta za javno zdravlje Crne Gore.

Kancelarija Svjetske zdravstvene organizacije u Crnoj Gori, uz podršku Vlade SAD-a i u saradnji sa Ministarstvom zdravlja Crne Gore, Institutom za javno zdravlje Crne Gore i domovima zdravlja, realizuje „Karavan zdravlja i vakcinacije .

Share.

About Author

Leave A Reply