JAVNA RASPRAVA O NACRTU STRATEŠKOG PLANA OPŠTINE BERANE OD 2024. DO 2031. GODINE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prva javna rasprava o Nacrtu Strateškog plana Opštine Berane za period od 2024. do 2031. godine biće održana sjutra, u Velikoj sali Opštine Berane, u periodu od 12 do 13 časova.

Pravo učešća imaju političke partije, organi lokalne uprave, pravna lica i drugi zainteresovani subjekti.

Druga javna rasprava planirana je za četvrtak, 16. maj, u istom terminu od 12 do 13 časova, na kojoj će predloge i sugestije imati priliku da daju nevladine organizacije u udruženja.

U petak, 17. maja, biće održana javna rasprava za mjesne zajednice, pravna lica i građane, takođe od 12 do 13 časova.

Centralna javna rasprava je zakazana za četvrtak, 23. maj, i biće održana u Velikoj sali Opštine Berane, sa početkom u 12 časova.

Pomenuta javna rasprava biće održana i u elektronskoj i pisanoj formi.

Javna rasprava u elektronskoj formi organizuje se putem dostavljanja elektronskih primjedbi, prijedloga i sugestija građana i drugih učesnika na e-mail: potpredsjednikfin@berane.co.me u toku cjelokupnog perioda predviđenog za javnu raspravu.

Javna rasprava u pisanoj formi organizuje se putem dostavljanja pisanih primjedbi, predloga i sugestija građana i drugih učesnika na adresu Opštine Berane, IV crnogorske brigade br. 1 ili neposredno na arhivi Opštine Berane, zaključno sa danom okončanja javne rasprave (do 25. maja).

Share.

About Author

Leave A Reply