GODIŠNJI KONCERT PLESNOG KLUBA “DUGA” (foto, video)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Sjever pleše” – naziv je godišnjeg koncerta Plesnog kluba “Duga” koji je večeras održan u dvorani Sportskog centra Berane.

 Tako je zaista i bilo, sjever je plesao, tačnije oko 150 članova PK “Duga” iz našeg grada i susjednog Bijelog Polja.

Članovi Duge su se svojim roditeljima, gostima i brojnoj publici predstavili dobro poznatim, nagrađivanim koreografijama “Snežana u Dugalendu”, “NLO na farmi”, “Kauboji”, “Salute”, “Čajanka”, “Bella ciao – La casa de papel” i “Aladin”.

Takođe, predstavnice Berana na ovogodišnjem muzičkom takmičenju “Crna Gora u ritmu Evrope”, Jasna Delević, i članice Duge – Jana Drobnjak, Emilija Joksimović, Anđela Marsenić, Ena Đukić, Dušica Dakić, Sofia Đekić i Tijana Stjepanović, izvele su pjesmu “Qami, qami” i odigrale prateću koreografiju.

Glavna koreografkinja Duge Marina Nina Rmuš uručila je prijateljima kluba – Opštini Berane, Radiju Berane, doktorici Mariji Maji Joksimović i Gorici Ćulafić, plakete u znak zahvalnosti za dugogodišnju podršku i promociju.

Plesni klub “Duga” 13 godina sa uspjehom postoji i radi u Beranama, što im je donijelo preko 80 pehara, nagrada i priznanja sa domaćih i međunarodnih takmičenja za koreografije koje potpisuje Nina Rmuš, koreografkinja, osnivač i direktor PK “Duga”.

Instruktorka plesa u klubu je Jelena Babović, a sa najmlađima radi Mira Barjaktarović.

Program je vodila Gorica Ćulafić.

Andrija Turčinović

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply