FUDBALERI BERANA ODIGRALI REVIJALNI MEČ POD REFLEKTORIMA (FOTO, VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prvotimci Berana, pojačani sa nekoliko omladinaca, odigrali su prvu utakmicu na Gradskom stadionu u Beranama, pod svjetlima reflektora.

Meč je bio revijalnog karaktera, a fudbaleri ovog kluba su bili podijeljeni u dvije ekipe – jedni u bijelim, a drugi u plavim dresovima. Tokom meča, u kojem je rezultat bio u drugom planu, postignuto je nekoliko golova.

Poslije duže vremena, zbog pandemije COVID-19, navijačka pjesma orila se sa tribina Gradskog stadiona, a vjerni Streetboys-i su priredili veličanstvenu bakljadu.

Predsjednik FK Berane Nebojša Đukić, kazao da fudbal ne može bez navijača, što se i danas pokazalo na stadionu pod Bogavskim brdom.

„Još uvijek smo pod utiscima nakon ove prelijepe fudbalske predstave naših igrača i navijača. Da budem iskren, sve ovo je organizovano na inicijativu naših Streetboys-a, na čemu im se u ime FK “Berane” zahvaljujem“, izjavio je Đukić.

On je otkrio da se dugo čekalo na odigravanje utakmice u večernjem terminu kada će reflektori biti upaljeni i da su računali da će u vrijeme pandemije mjere popustiti i da će moći da odigraju prvu zvaničnu utamicu pred svojim navijačima, ali to se nije desilo.

„U posljednja tri kola Amplitudo 2.CFL i Telekom 1.CFL, utakmice su igrane u istim terminima, tako da smo bili nemoćni da išta promijenimo. Ovo je nešto što nas kao sportske radnike i sve ljude u klubu vraća u život”, istakao je Đukić.

Ekipa Berana zauzima sedmu poziciju na tabeli Amplitudo 2.CFL sa 38 bodova, koliko ima i Ibar na osmom mjestu. Grbalj je pretposljednji sa 33, dok Drezga na začelju ima 25 bodova.

Do kraja prvenstva ostala su da se odigraju još tri kola. Berane preksjutra gostuje Ibru, zatim dočekuje Drezgu, nakon čega ide na megdan Mornaru.

„Trebaju nam četiri boda kako bismo izborili opstanak, a uz to imamo i međusobno bolji skor u duelima sa Grbljem. Mislim da smo sposobni i da imamo snage da prvenstvo privedemo na pravi način, a onda idemo u nove pobjede“, istakao je Đukić.

Predsjednik FK “Berane” najavio je da će klub na čijem je čelu prvu utakmicu u novoj sezoni odigrati pod svjetlima reflektora.

Andrija Turčinović

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply