DOBRI USLOVI ZA VOŽNJU

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U Crnoj Gori se saobraća po suvim putevima, a vidljivost je smanjena po kotlinama, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.

Saobraćaj na putu Đurđevića tara – Mojkovac, u mjestu Sokolovina zatvoren je za sve vrste vozila od osam do 11 i od 13 do 16 sati, zbog postavljanja zaštitnog pletiva u svrhu sprečavanja odrona.

Saobraćaj na putu Mihailovica – Pljevlja biće obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati zbog rekonstrukcije te saobraćajnice.

Saobraćaj na putu Rožaje – Špiljani biće obustavljen od devet do 15 sati zbog izvođenja minerskih radova.

Na putu Pljevlja – Metaljka saobraćaj će zbog rekonstrukcije za sve vrste vozila biti obustavljen od devet do 11 i od 14 do 16 sati.

Zbog izgradnje magistralnog puta Cetinje – Nikšić, saobraćaj na regionalnom putu Cetinje-Čevo biće obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati, a u ostalom periodu dolaziće povremeno do prekida saobraćaja ne dužih od 15 minuta.

Na magistralnom putu Danilovgrad – Podgorica saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, uz povremene prekide ne duže od 15 minuta.

Saobraćaj na putu Šćepan Polje – Nikšić, na dionici Zaborje – Jasenovo polje, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog uređenja šetališta uz more uz magistralni put M-1 dionica Meljine – Lipci, lokalitet Bijela –Kamenari, režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Saobraćaj na magistralnom putu M-1 na dionici Debeli Brijeg – Meljine u mjestu Topla, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni, zbog radova pored puta.

Na magistralnom putu Podgorica – Ribarevina, zbog asfalitiranja saobraćajnice, vozila saobraćaju naizmjenično od sedam do 19 sati.

Na magistralnom putu M-2 dionica Podgorica-Božaj zbog asfaltiranja puta promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 19 sati.

Share.

About Author

Leave A Reply