BOGAVAC PRIMIO VAKCINU: VAKCINACIJA JEDINI NAČIN DA POBIJEDIMO PANDEMIJU

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Predsjednik opštine Berane Tihomir Bogavac, koji je i predsjednik Operativnog štaba za kontrolu implementacija mjera protiv zarazne bolesti Kovid-19 Opštine Berane vakcinisao se danas Sinofarm vakcinom protiv koronavirusa.

Predsjednik Bogavac vakcinu je primio na jednom od vakcinalnih punktova Doma zdravlja „Dr Nika Labović“, koji su za potrebe masovne imunizacije postavljeni u beranskoj Hali sportova.

“Primio sam vakcinu kako bih se na taj način zaštitio od virusa jer ovo je problem svjetskih razmjera i svi smo mišljenja da taj začarani krug bolesti možemo prekinuti samo vakcinacijom”, naglasio je predsjednik opštine Berane Tihomir Bogavac.

On je pozvao građane Berana, koji su odlučili da se vakcinišu, da to odmah urade, i podsjetio da smo svi izgubili neke bliske prijatelje, članove rodbine ili smo poznavali ljude koji su izgubili bitku sa ovom bolešću.

“Pozivam sve da se vakcinišu, naravno na dobrovoljnoj bazi, ali mislim da je to jedini način da pobijedimo pandemiju”, naglasio je Bogavac.

Prvu dozu kineske vakcine Sinofarm primio je i savjetnik predsjednika Darko Stojanović, koji je kazao da su na ovaj način prvenstveno željeli da zaštite sopstveno zdravlje kao i zdravlje najbližih, poslovnih partnera, saradnika i ljudi koji svakodnevno dolaze u Opštinu Berane, ali i da daju pozitivan primjer i afirmišu proces vakcinacije u Beranama i Crnoj Gori.

“Prema mišljenju struke i pozitivnih iskustava svih država u regionu, jedini način da izađemo iz ove opasne i teške priče koja već predugo traje jeste vakinacija”, kazao je Stojanović i uputio apel našim sugrađanima da se vakcinišu i tako zaštite sebe i svoje porodice.

Menadžer opštine Vladimir Đaković  kazao je da je vakcinacija protekla u najboljem redu.

“Sve pohvale za medicinski tim, brzinu i efikasnost. Pozivam sve građane da se vakcinišu kako bi zaustavili ovu pandemiju”, zaključio je Đaković.

Uz predsjednika opštine, savjetnike i menadžera vakcinu je danas organizovano primio veći broj funkcionera i drugih zaposlenih u Opštini Berane.

Andrija Turčinović/Snežana Milić

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply