BLACK FRIDAY U MERIDIANU

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Svjetski trendovi se brzo usvajaju kod nas, a naročito su popularni oni koji promovišu popuste pri kupovini. Black Friday popusti u Crnoj Gori su postali tradicionalni, pa nas tako narednih dana očekuje laktanje u prodavnicama kako bi došli do artikala koji imaju značajno snižene cijene. Kako popusti kreću u petak, imamo vremena da isplaniramo strategije šopinga i upoznamo se sa ovim nezvaničnim festivalom potrošača.

Kako mi u Meridianu volimo da uvodimo svjetske trendove, vrlo brzo smo usvojili i ovaj praznik. Bez laktanja i čekanja u dugim redovima, registruj se ISKLJUČIVO preko linka https://bit.ly/2zhVRQs

Svi igrači koji se registruju i uplate depozit, dobijaju bonus u iznosu od 2€ i 20 besplatnih spinova na nalog. 

Detalje promocije možete pogledati OVDJE.

Ali to nije sve. Spremili smo bonuse i za one koji su već naši članovi. Detaljnije na linku https://bit.ly/2KqByVw

Promocije važe samo danas, petak 23.11.2018. do 23.59h.

Šta je Black Friday?

Black Friday potiče iz Amerike i označava prvi petak poslije Dana zahvalnosti. Kako su Amerikanci praktični ljudi, ovaj praznik nema datum već se obilježava četvrtog četvrtka u Novembru. Na ovaj način praznik može da se spoji sa vikendom i, što je najvažnije, predstavlja sjajan uvod za Crni petak. Da je to dan kada se šopinguje znamo, ali zašto se zove Black Friday?

Kako kaže legenda, termin Black Friday se prvi put u ovom kontekstu pominje u Filadelfiji 60-tih godina prošlog vijeka. Vjeruje se da je termin označavao gust saobraćaj u gradu nakon praznika. Termin se nakon toga proširio pa sada šoping stručnjaci govore da se pod ovim prije svega označava dan kada prodavci kreću da posluju pozitivno kada izlaze iz “crvenog” u “crno”. Ovo objašnjenje donekle pije vodu ako se uzme u obzir da sa Crnim petkom počinje sezona prazničnih kupovina.

Share.

About Author

Leave A Reply