BESPLATNA EDUKATIVNA RADIONICA ZA MLADE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Regionalni biznis centar Berane uputio je poziv mladima od 15-30 godina da se prijave putem linka https://forms.gle/La8xhhfCABgM6T1YA i prisustvuju besplatnoj edukativnoj radionici, koju će u petak, 20. maja, u 12 časova, realizovati NVO “Centar za omladinsku edukaciju”.

Da podsjetimo, Social Impact Award (SIA) je najveći evropski program podrške društvenom preduzetništvu mladih, koji je 2009. godine pokrenut od strane Impact Hub-a i Univerziteta za ekonomiju i biznis u Beču, u partnerstvu sa Erste Fondacijom.

U Crnoj Gori ove godine program sprovodi NVO Centar za omladinsku edukaciju, uz generalno pokroviteljstvo Erste banke, Ministarstva ekonomskog razvoja i turizma, Investiciono-razvojnog fonda, kompanije Kodio i Glavnog grada Podgorica, a Regionalni biznis centar pruža podršku u realizaciji ovog projekta.

Ovaj međunarodni program je namijenjen mladim ljudima koji žele da razvijaju društveno preduzetništvo u zemlji i svijetu, steknu znanja i vještine i umreže se sa biznis zajednicom, kako bi svoju ideju uspješno sproveli u djelo.

Tri pobjednička tima odabrana od strane stručnog žirija očekuje početni kapital za realizaciju ideje u iznosu od po 1.500 eura, kao i prilika da stečena znanja i vještine predstave na internacionalnom SIA Samitu, koji se ove godine održava u Beču, a okupiće najbolje timove sa tri kontinenta – Evrope, Azije i Afrike).

Prijave za program su otvorene do 31. maja, a zainteresovani učesnici svoje ideje mogu dostaviti putem aplikacione platforme na sledećem linku –

Share.

About Author

Leave A Reply