BERANAC U PRITVORU, OSUMNJIČEN DA JE MALTRETIRAO SUPRUGU

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Predsjednik Osnovnog suda u Beranama i sudija za istragu Ivan Došljak odredio je pritvor u trajanju do 30 dana Berancu T.A., zbog postojanja osnovane sumnje da je učinio nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici.

On je osumnjičen da je vremenskom periodu od 2018. do 2022. godine, u Beranama, “sposoban da shvati značaj svog djela i upravlja svojim postupcima i svjestan zabranjenosti svog djela čije je izvršenje htio, prijemenom grubog nasilja narušio duševni integritet člana svoje porodice – supruge T.S.”.

“Osumnjičeni je to činio na način što je suprugu fizički, psihički i seksualno maltretirao, kažnjavao je ograničavanjem slobode kretanja, upućivao joj prijetnje da će je ubiti, da će joj ubiti porodicu i promijeniti lični opis, da će joj slomiti vilicu, da djeca neće vidjeti svoju majku, zbog čega živi u stalnom strahu za svoj život i za život svoje maloljetne djece”, navodi se u saopštenju Osnovnog suda u Beranama.

Pritvor je određen na zahtjev Osnovnog državnog tužilaštva u našem gradu.

Portalu RTCG je iz beranske policije rečeno da je T. S. i ranije prijavljivala svog supruga za nasilje, a da je juče smještena u Sigurnu žensku kuću u Podgorici.

T.S.

Share.

About Author

Leave A Reply