BAZAR ZA POMOĆ DJECI PALESTINE (foto)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U beranskoj glavnoj gradskoj ulici u toku je humanitarni bazar za pomoć djeci Palestine, koji organizuju humanistkinja Anisa Begović iz Berana i Medžlis islamske zajednice Berane.

Anisa Begović, koja je prepoznata po svom humanitarnom angažovanju, kazala je da je odziv građana Berana ovoj akciji više nego dobar, što je čini veoma ponosnom.

“Od 11 časova smo na ovom mjestu i zadržaćemo se do 16 časova zbog prohladnog vremena. Pozivamo naše sugrađane da dođu na bazar, uzmu učešće i na taj način pomognu djecu Palestine”, istakla je Begović.

Građani koji posjete bazar mogu da kupe raznovrsne marame, parfeme, šoljice sa natpisom, priveske, tespihe, kolače, a tu je i kutija u koju mogu da ostave dobrovoljni prilog.

Predsjednik Islamske zajednice Berana, Elvir Ramčić, naglasio je da današnja humanitarna akcija ima veliki značaj, jer se ovim gestom pokazuje da građani Berana, kao i većina ljudi u svijetu, misle na nedužnu djecu i ljude koji straju u Pojasu Gaze.

“Ovom prilikom zahvaljujem svim građanima Berana koji su nesebičnim davanjem novčanih priloga podržali ovu akciju”, poručio je Ramčić.

Andrija Turčinović

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE

Share.

About Author

Leave A Reply