ASOCIJACIJA ŽENA DNP-a BERANE:ŽENE MORAJU BITI PODJEDNAKO VREDNOVANE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Asocijacija žena DNP-a Berane, zajedno sa Opštinskim odborom Demokratske narodne partije (DNP), svim sugrađankama čestita Osmi mart, Međunarodni dan žena. Ovo je samo još jedna prilika da ukažemo na važna dostignuća žena kroz istoriju i danas. Da se prisjetimo svih žrtava koje žene podnose i tereta koje nose na svojim plećima.

Žene su stub porodice, samim tim i stub društva. Pokretači svih promjena zato moramo hrabro i slobodno da koračamo kroz svijet koji nam pripada podjednako kao i muškarcima. Kroz Asocijaciju žena DNP-a Berane pokušaćemo da predstavimo pozitivne priče uspješnih žena našeg grada, koje svojim zalaganjem i energijom doprinose i lepim promjenama u našoj lokalnoj zajednici. 

Potrebno je ukazati, još jednom, da žene moraju biti podjednako vrednovane i prihvaćene u društvu kao i muškarci, da imaju iste mogućnosti i ista prava. Još uvek, često, to nije slučaj, ali se nadamo  da će talas promjena koji je krenuo, teoriju ipak staviti u praksu i uvrstiti žene u sve sfere djelovanja, kako na političkoj sceni tako i u društvenim aktivnostima i to u onom procentu koji nam i pripada.

 Aktivnosti Asocijacije žena DNP-a Berane nose naziv „Žene ženama- Zajedno smo jače“,  pokažimo da smo dovoljno jake da mijenjamo stvari na bolje. Ne samo ovog dana, već svakog narednog. Ne dozvolimo da žena ženi bude vuk, već hajde, jedna drugoj da budemo vjetar u leđa.

Share.

About Author

Leave A Reply