AMSCG: SAOBRAĆA SE PO MOKRIM PUTEVIMA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U Crnoj Gori se saobraća po mokrim putevima, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).

Navodi se da je smanjena vidljivost zbog niske oblačnosti i padavina, a duž klisura i usjeka učestali su odroni.

“Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna opreznost”, kaže se u saopštenju.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-5 Rožaje-Špiljani saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od osam sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta i od 13 sati i 45 minuta do 16 sati i 45 minuta.

Privremeno se, zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6 dionica Mihajlovica Ranče-Pljevlja, odobrava totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 14 do 18 sati.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta R-3 dionica Pljevlja-Metaljka saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 14 sati.

Najavljena je promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, kao i totalna obustava saobraćaja na mjestu izvođenja radova u vremenskom terminu od osam do 12 sati i od 13 do 16 sati, za sve vrste vozila u periodu od 30.09.2022 do 01.10.2022, zbog izvođenja radova na popravljanju zaštitnog pletiva i postavljanju novog na regionalnom putu R-10 dionica Đurđevića Tara – Mojkovac, u mjestu Sokolovina.

Na regionalnom putu R-13, od petlje Mateševo doistoimenog naselja, zbog sanacije klizišta režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a odobrava se i povremena i potpuna obustava saobraćaja, ne duže od 15 minuta.

Share.

About Author

Leave A Reply