AMSCG: PUTEVI SUVI

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Saobraćaj u Crnoj Gori se obavlja po pretežno suvim kolovozima i umjerenog, a tokom dana i pojačanog intenziteta u gradskim sredinama.

U zonama radova mogu se očekivati povremena ograničenja ili obustave saobraćaja. Vozačima savjetujemo opreznu vožnju prilagodjenu uslovima i stanju na putu, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore AMSCG.

Na regionalnom putu Đurđevića Tara – Mojkovac, u mjestu Sokolovina zbog sanacije obustavljen je saobraćaj za sve kategorije vozila.

U intervalu od 12.00. do 14.00 časova svakodnevno od 23.04.2024. obezbjeđuje se slobodno odvijanje saobraćaja u zoni gradilista SOKOLOVINA na regionalnom putu R -10 Djurdjevica Tara –Mojkovac u mjestu Sokolovina.

Do 15. juna zbog izvođenja radova u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta M-5 dionica Rožaje –Špiljani odobrava se totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 10.00 do 18.00 sati .

Na magistralnom putu M-2 dionica Poda – Berane odobrava se totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila u periodu od 01.06.do 30.06.2024 godine u terminima od 08.00 do 11.00 sati i od 14.00 do 17.00 sati.

Privremeno se do 6. juna odobrava totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila od 14.00 do 19.00 časova zbog izvoenja asfalterskih radova na magistralnom putu Nikšić –Vilusi i faza dionica Nikšić – Kuside.

Do 17. juna odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na naizmjenično odvijanje saobraćaja na mjestima izvođenja radova, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-2 dionica Bijelo Polje-Barski Most, granični prelaz Dobrakovo.

Do 30. juna promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog izvođenja radova, a povremeno dolazi do totalne obustave saobraćaja ne duže od 30 minuta na magistralnom putu M-2 dionica Lepenac –Ribarevina –Poda –Berane na lokalitetima Lepenac –Ribarevina Ribarevina-Poda i Poda-Berane.

Na regionalnom putu Cetinje-Njeguši do 10. juna odobrava se totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila od 10.00 do 16.00 časova zbog izvođenja asfalterskih radova u okviru rekonstrukcije regionalnog puta Cetinje –Njeguši dionica od supermarketa Voli do Bajičke crkve II faza Bajička ulica.

Na magistralnom putu Nikšić-Vilusi I faza, lokalitet Vukov most zbog radova promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Na magistralnom putu M-1 Lipci-Kotor u mjestu Dobrota zbog izvođenja radova na adaptaciji trotoara saobraćaj se obavlja jednom trakom naizmjenično na mjestu izvođenja radova.

Zbog izvođenja radova na izgradnji Bulevara Vilija Branta na magistralnom putu M-2 dionica Podgorica –Bioče (od ukrštanja sa Mosorskom ulicom do kružnog toka –skretanje za autoput) saobraća se dvosmjerno uz postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Promijenjen je režim saobraćaja od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta.

U Budvi zbog rekonstrukcije ulica 22. Novembar i Mediteranske ulice na snazi je obustava saobraćaja. Predviđeno je da radovi traju 160 dana.

Share.

About Author

Leave A Reply