AMFITEATAR BERANSKE GIMNAZIJE U NOVOM RUHU

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fondacija ,,Fashion company“ je u saradnji sa Sekretarijatom za privredu, razvoj i investicije Opštine Berane, donirala sredstva kojima je preuređen amfiteatar Gimnazije ,,Panto Mališić“.

Vrijednom donacijom izvršeno je presvlačenje tapacira na foteljama u amfiteatru, u cilju doprinosa udobnosti i estetici ovog prostora.

,,Ponosni smo što smo imali privilegiju da pohađamo beransku Gimnaziju i da utkamo jedan deo nas samih u njenu istoriju. Doniranje sredstava za rekonstrukciju amfiteatra naš je način da doprinesemo da ova Gimnazija nastavi da ispisuje svoje blistave redove na radost nekih budućih generacija koje tek dolaze. Period proveden u beranskoj Gimnaziji ,,Panto Mališić” neraskidivi je deo nas, emotivni dani odrastanja, mesto onih najlepših druženja, mesto gde smo se učili međusobnom uvažavanju i poštovanju i širili vidike, radoznalo zagledani u budućnost. Od svog nastanka do danas svetionik znanja kreativnim i mudrim generacijama koje su kroz nju prolazile, beranska Gimnazija svoj prepoznatljivi duh duguje kvalitetnim učenicima koji su kroz nju prošli, sjajnim profesorima koji su svoje đake strpljivo i s ljubavlju podučavali, kao i fantastičnim pojedincima koji su školom rukovodili“, navodi se u saopštenju Fondacije.

Saradnja Fondacije ,,Fashion company“ i Opštine Berane predstavlja sjajan primjer kako zajednički napor može doprinijeti poboljšanju uslova u obrazovnim ustanovama.

Share.

About Author

Leave A Reply