“AJVAR”, “POSLIJE ZIME” I “MOJE SLATKO ČUDOVIŠTE” U BERANSKOM CENTRU ZA KULTURU

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U okviru projekta „Ponovo radi bioskop“ koji podrazumijeva ustupanje opreme za prikazivanje filmova centrima za kulturu koji nemaju tehničke uslove za prikazivačke djelatnosti, Centar za kulturu u Beranama biće u prilici da 20. 21. i 22. decembra, projektuje nova filmska ostvarenja.

Organizator ovog programa je Filmski Centar Crne Gore, a realizuje se u više crnogorskih gradova.

U okviru ovog projekta u Centru za kulturu u Beranama u ponedjeljak 20. decembra u terminima od 18 i 20 sati, biće prikazan srpski film „Ajvar“ rediteljke Ane Marije Rosi. Riječ je o melodrami, koja govori o ljubavi, a glavne uloge tumače Nataša Ninković i Sergej Trifunović. Cijena ulaznice je 2 eura.

U utorak 21. decembra, na programu je crnogorski igrani film „Poslije zime“, reditelja Ivana Bakrača. U filmu igraju: Momčilo Otašević, Petar Burić, Maja Suša, Ivona Kustudić i Ana Vučković. Ovaj film je kandidat za Oskara u kategoriji međunarodnog filma. Projekcije su od 18 i 20 sati, a cijena ulaznice je 2 eura.

U srijedu 22. decembra u beranskom Centru za kulturu u terminima od 10, 12 i 14 sati, biće projektovan dječiji animirani ruski film “Moje slatko čudovište”, za učenike nižih razreda osnovnih škola. Cijena ulaznice je 1 euro.

Share.

About Author

Leave A Reply