ZONJO PODRŠKA DRAGANU BOŠKOVIĆU

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Režiser, glumac i član organizacije The Books of Knjige Zoran Marković Zonjo odlučio je da odmori nakon napornih, ali uspješnih premijera filma “Slučajevi pravde” u Crnoj Gori, Srbiji, Hrvatskoj i Švedskoj, a destinacija koju je izabrao je daleki Tajland.

Marković je već nekoliko puta bio u Bangkoku, a prethodne posjete iskoristio je da snimi spotove grupi Perper (Rođeni u tunelu) i hip hop dvojcu Who See (Nemam ti kad). Međutim, ovoga puta crnogorski režiser je bio atrakcija na gradskom fudbalskom stadionu, gdje je došao da pruži podršku njihovom omiljenom timu.

“Taj tim se zove Port i od ove sezone je novi kolektiv uspješnog crnogorskog fudbalera na Tajlandu, Dragana Boškovića”, objašnjava za “Vijesti” Marković.

“Ovaj put posjeta Bangkoku nije radna, već isključivo relaksirajuća, u što se može svrstati i navijanje za Boletov novi klub koji je u nedjelju, bukvalno u posljednjoj sekundi zaustavnog vremena, uspio dati jedini gol gostujućem timu Ubona i pobijediti. Bole je ovamo jako popularan i cijenjen, a ja sam, noseći dres sa njegovim imenom, doživio nebrojena fotografisanja sa navijačima, pa čak dao i nekoliko intervjua. Svima je bilo ludo zabavno fotografisati se sa Evropljaninom koji nosi dres njihovog kluba i maše crvenom zastavom, za koju su saznali da predstavlja Crnu Goru, zemlju odakle dolazi i njihov omiljeni igrač”, prisjetio se Zonjo dešavanja sa utakmice.

On priznaje da mu je ovo prvi put da pogleda uživo klupsku fudbalsku utakmicu.

“I odmah sam se našao u epicentru navijačkih aktivnosti. Moram priznati da osjećaj nije loš. U jednom trenutku mi je vođa navijača prepustio bubnjeve da udaram ritam i pokrećem masu, a ja sam to radio podjednako smiješno kao što je predsjednik Vujanović svojevremeno zatvorio njujoršku berzu nekontrolisano lupajući čekićem. Tako sam se i ja izmlatio po bubnjevima, ali srećom bez posljedica po dinamiku navijanja”, otkriva Zonjo.

Ipak, Marković je posjetu gradu “koji nikad ne spava” iskoristio i u poslovne svrhe, jer, kako je naveo, postoji mogućnost dogovora azijske distribucije filma “Slučajevi pravde”.

Od 30. marta ovo ostvarenje će biti dostupno u Telekomovoj EXTRA TV videoteci na teritoriji Crne Gore.

Izvor: vijesti.me

Share.

About Author

1 Comment

Leave A Reply