Uređen sportski teren kod Limskih zgrada

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sekretarijat za investicije i projekte Opštine Berane, uz pomoć i asistenciju Agencije za izgradnju i razvoj i DOO ,,Komunalno”, sproveo je aktivnosti na kompletnom uređenju sportskog terena i zelene površine u okviru Limskih zgrada.

U cilju njegovanja zdravih stilova života, prema riječima sekretara Sveta Mitrovića, lokalna samouprava i ubuduće će nastaviti sa istom praksom, kako bi u svakoj mjesnoj zajednici, djeca, mladi i sportisti imali adekvatan prostor za rekreaciju i bavljenje sportom.

Na ovoj lokaciji na postojećim stubovima postavljan je sitem led rasvjete, uređene su tribine, klupe i postavljene korpe za otpatke, uređene su zelene površine i izvršena dezinfekcija tribina i terena. Takođe, postavljena je i nova zaštitna mreža iza koša, a koševi ofarbani i opremljeni novim mrežama.

Sekretar Mitrović poručuje da ga raduje činjenica da će i najmlađi stanovnici dijela mjesne zajednice Novo naselje dobiti adekvatan prostor za igru, kao i uređenu zelenu površinu.

Iz Lokalne uprave poručuju da će i u narednom periodu nastaviti da osluškuju potrebe građana, u cilju razvnomjernog razvoja svakog dijela Opštine.

Share.

About Author

Leave A Reply