U Beranama se realizuje Erasmus + projekat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Naučno-istraživačko udruženje za umjetnost, kulturno-obrazovne programe i tehnologiju “EPEKA MNE” u saradnji sa JU Dom učenika i studenata Berane ima za cilj implementaciju Erasmus + projekta pod nazivom “Fighting corruption-Expanding the Union”.

Učesnici ovog međunarodnog projekta dolaze iz Slovenija, Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Albanija, Kosovo, Rumunija, Španija, Belgija kao i Crna Gora.

Ovaj projekat, osim toga što je edukativnog karaktera, predstavlja javno dobro, kako za Crnu Goru, tako i za grad Berane. Studenti iz Evrope kroz boravak u Beranama, imaće priliku da se upoznaju sa domaćom kulturom, običajima i tradicijom.

Veliki događaj koji se organizuje u okviru ovog programa je Fudbalski turnir protiv korupcije! Turnir će biti održan na Malom stadionu u Beranama u nedjelju (4, jula) u 17h, a obezbijeđen je i nagradni fond.

Drugi događaj koji će biti organizovan u okviru ovog Erasmus + programa je koncert grupe GYPSYGROOVE, koji će biti održan u utorak, 6 . jula na terasi Hotela Berane, sa početkom u 20h. Ulaz besplatan.  

Share.

About Author

Leave A Reply