TESLA MEDICAL: NAJSAVREMENIJA RADIOLOŠKA OPREMA I HIPERBARIČNA KOMORA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U cilju približavanja i bolje dostupnosti zdravstvne zaštite građanima u svim područjima Crne Gore omogućeno je ostvarivanje zdravstvenih usluga i u privatnim zdravstvenim ustanovama. Građani, u sjeveroj regiji, usluge hiperbarične komore i magnetne rezonance mogu ostvariti u ZU „Tesla Medical“ u Beranama.

Zdravstvena Ustanova „Tesla Medical„ ima sklopljen ugovor sa Fondom za zdravstveno osiguranja za hiperbaričnu komoru i magnetnu rezonancu tako da uz uput ljekara građani ove zdravstvene usluge mogu ostvariti besplatno, o trošku Fonda za zdravstveno osiguranje.

Foto: Tesla Medical

“Posjedujemo najsevremeniju petomjesnu komoru koja posjeduje sve sertifikate za rad. Odlikuju je udobnost  i prijatan ambijent, pacijent u toku tretmana može gledati film, slušati muziku uz konstantan nadzor medicinskog osoblja. Hiperbarična medicina je specifična grana medicine koja proučava i u praksi primenjuje povoljne terapijske efekte kiseonika pod povišenim pritiskom i atmosfere povišenog pritiska uopšte. Ona se zasniva na prirodnom lijeku: čistom (100%) medicinskom kiseoniku koji se primjenjuje pod uvećanim ili hiperbaričnim pritiskom, (većem od atmosferskog koji na površini mora iznosi 1 bar) u tzv. hiperbaričnim komorama” kazali su iz ove klinike. 

U zdravstvenoj ustanovi “Tesla Medical” moguće je obaviti radiološku dijagnostiku.

“U zavisnosti od potreba pacijenata, u mogućnosti smo da obavimo svu potrebnu radiološku dijagnostiku. Standardnim rendgen aparatom mogu se uraditi: nativni snimci kostiju, zglobova, pluća, trbuha. Na raspolaganju su i ultrazvuk i najsavremeniji 64 – slajsni CT skener za pregled svih djelova tijela, kao i najsavremenija magnetna rezonanca 1,5 T” objasnili su oni. 

Foto: Tesla Medical

Koristeći aparate zadnje generacije ljekari, zaposleni u ovoj ustanovi, imaju mogućnost primjene novih metoda uz pomoć kojih mogu da odgovore i najzahtjevnijim zdrastvenim problemima.

“Koristeći najsavremeniju opremu koja omogućava kvalitetnu, brzu i bezbolnu dijagnostiku u našoj ustanovi radi najstručniji radiološli kadar u regionu. Nalaze MRI i CT zahvaljujući telemedicini u isto vreijeme može sagledati više stručnjaka iz iste oblasti i na taj način dati konzilijarna mišljenja najkomplikovanijih slučajeva, što se u praksi pokazalo kao najdjelotvorniji vid liječenja” dodaju iz “Tesla medical”.

ZU ,, Tesla medical‟ Vam omogućava brzu, kvalitetnu i bezbolnu dijagnostiku i terapiju cijelog organizma uz stručan tim ljekara.

“Naši ljekari imaju mogućnost primjene novih metoda u neurologiji, ginekologiji, ortopediji, kardiologiji, endokrinologiji, reumatologiji, urologiji, gastroenterologiji,  fizikalnoj medicini i rehabilitaciji, dermatologiji, plastičnoj hirurgiji, radiologiji, hiperbaričnoj medicini kao i laboratorijskim (biohemiskim i mikrobioloskim) analizama” kazali su iz ove zdravstvene ustanove.

ZU,, Tesla medical‟ svojim korisnicima učinila je dostupnim renomirane stručnjake iz svih oblasti medicine i sa preko 70 konsultanata omogućila kvalitetnu zdravstvenu zaštitu, na čijem unapređenju konstantno rade.

Share.

About Author

Leave A Reply