SUVI PUTEVI I DOBRA VIDLJIVOST

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Saobraća se po suvim kolovozima. Intenzitet saobraćaja je umjeren do pojačan u većem dijelu zemlje. Na dionicama gdje se izvode radovi važi izmjenjen režim saobraćaja zbog čega je pored pazljivije vožnje neophodno i poštovanje privremeno postavljene saobraćajne signalizacije. Vozačima se savjetuje da voze oprezno i obavezno poštuju pravila saobraćaja.

Na magistralnom putu M-6 dionica Trubjela-Vilusi u toku su radovi na rekonstrukciji puta saobraćaj se na mjestima izvođenja radova obavlja jednom trakom naizmjenično uz povremene obustave saobraćaja ne duže od 10 minuta.

Na magistralnom putu M-21 Barski Most-Ribarevine, na dionici obilaznica Bijelo Polje-Ribarevine promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Do 01.09.2019 godine zabranjuje se saobraćaj teretnih motornih vozila čija najveća dozvoljena masa prelazi 7.5 tona na slijedećim dijelovima magistralnih puteva:

M-2 Podgorica-Sotonići-Petrovac

M2 i M2.4 granični prelaz Debeli Brijeg-Herceg Novi -Kotor-Tivat-Budva-Bar-gp sukobin

M2.3 Podgorica-Cetinje-Budva.

Zabrana se odnosi na svaki dan u sedmici u vremenu od 17.00 do 22.00 sata. Zabrana se ne odnosi na vozila sa prvenstvom prolaza, Vozila za održavanje puteva i ptt instalacija,vozila za pomoć na putu,specijalna vozila za prevoz životinja,betona i asfaltne mase kao i hladnjače koje prevoze lako kvarljivu robu. Zabrana se ne odnosi ni na vozila za prevoz opasnih materija na dijelu magistralnog puta M-2 od graničnog prelaza Debeli Brijeg preko Herceg Novog i Kamenara do kružnog toka u mjestu Lipci

Share.

About Author

Leave A Reply