Stiže nastavak filma o omiljenoj plavuši

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Glumica Riz Viterspun koja je tumačila lik čuvene El Vuds u filmu “Legally Blonde” saopštila je na Instagramu da će scenario trećeg filma o poznatoj plavuši pisati Mindi Kaling.

Mindi Kaling, glumica i komičarka koja je poznata i po svom spisateljskom umijeću, zvanično je zadužena da napiše novu priču o najpoznatijoj “pravnoj plavuši”.

Ove vijesti je na Instagramu objavila glumica Riz Viterspun, napisavši da je izuzetno uzbuđena zbog buduće saradnje.

Detalja o trećem nastavku uspješne priče o jednostavnoj plavuši iz bogate porodice koja ima misiju da svima dokaže da je sposobna i za akademski uspjeh još uvijek nema mnogo. Vijest o snimanju trećeg dijela Viterspun je najavila još 2018. godine, ali od tada skoro da nije bilo novih informacija vezanih za ovaj projekat.

Prvi dio popularnog filma izašao je davne 2001. godine, a nastavak dvije godine kasnije. Uvijek nasmijana El Vuds u prvom dijelu se bori da dokaže svoje intelektualne sposobnosti, dok u drugom ima namjeru da osvoji Bijelu kuću. Nastavak nije toliko oduševio gledaoce kao original, ali je svejedno zaradio ogroman novac – skoro 125 miliona dolara širom svijeta.

“Legally Blonde” je potom pretvoren u mjuzikl 2007. godine, a nešto kasnije i u rijaliti emisiju gdje se mlade glumačke nade bore za ulogu El Vuds u izvođenju na Brodveju.

Mindi Kaling koja je dobila zadatak da napiše priču o novoj avanturi poznate plavuše, najpoznatija je po ulozi Keli u američkoj verziji sitkoma “The Office” na kojoj je učestvovala i kao pisac scenarija. Nakon uspjeha te serije počela je rad na petogodišnjem televizijskom projektu “The Mindy Project” koji je takođe ostvario visok rejting.

Izvor-cdm

Share.

About Author

Leave A Reply