SAOBRAĆAJ SE ODVIJA NESMETANO

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Povoljne vremenske prilike pogoduju da se i saobraćaj odvija nesmetano. Iz Auto-moto saveza vozačima savjetuju opreznu voznju zbog pojave sitnih odrona.

Na dionicama gdje se izvode radovi važi izmijenjen režim saobraćaja, a poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije je obavezno.

Do 01.09.2020 godine na regionalnom putu R-3 dionica Pljevlja-Metaljka zbog izvođenja bušačko minerskih radova dolazi do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 09.00 do 11.00 i od 14.00 do 16.00 sati.

Na putnom pravcu Dinoša-Cijevna Zatrijebačka saobraćaj će se obustavljati u terminu od 08.00 do 16.00 sati zbog izvođenja bušačko minerskih i asfalterskih radova.

Na magistralnom putu M-11 Lepetani-Tivat zbog izvođenja radova na priključenju opštine Herceg Novi na regionalni vodovod promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a dolazi i do povremenih prekida saobraćaja ne dužih od 15 minuta.

Na magistralnom putu M-3 Danilovgrad-Podgorica, dionica Komanski most-skretanje za Bandiće zbog izvođenja radova na iskopu materijala došlo je  do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a dolazi i do povremenih prekida saobraćaja ne dužih od 15 minuta.

Na regionalnom putu Krstac-Ivanova Korita, na dionici Medjuvršje-Ivanova Korita od 26.06.2020. do 25.07.2020. godine doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni uz poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije.

Do završetka radova, na rekonstrukciji puta Lubnice – Jelovica odobrava se obustava režima saobraćaja za sve vrste vozila u trajanju ne dužem od 2 sata u terminu od 07.00 do 17.00 sati.

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji regionalnog puta R-23 Cerovice-Rogami dionica Rogami –Spuž  promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni .

Na magistralnom putu M-4 dionica Podgorica-Božaj zbog izvođenja radova na izgradnji kružne raskrsnice u Tuzima postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Do završetka radova odobrava se postavljanje privremene saobraćajne signalizacije zbog izvođenja radova na izgradnji kružne raskrsnice kod Doma Vojske i kod skretanja za Gradiošnicu na mag.putu M- 11 dionica Lepetani-Tivat.

“Ulazak putnika u Crnu Goru iz Bosne i Hercegovine za vrijeme važenja mjere ulaska uz obavezni PCR, ELISA ILI ECLIA test neće biti moguć preko graničnih prelaza Šćepan Polje – Hum, na putnom pravcu Plužine – Foča i Meteljka – Metaljka na putnom pravcu Pljevlja – Čajniče”.

Zbog povećanja broja aktivnih slučajeva infekcije u Rožajama zatvara se granični prelaz Vuče – Godovo na putnom pravcu Rožaje – Tutin.

Granični prelaz Vraćenovići na putnom pravcu Nikšić-Bileća je zatvoren za saobraćaj zbog izvođenja radova na rekonstrukciji.

Share.

About Author

Leave A Reply