RESTORAN AMBIENTE GASTRONOMSKA PONUDA SVJETSKOG NIVOA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Koncept moderno urijeđenog prostora i originalne gastronomske ponude koji odiše tradicionalnom domaćom gostoljubivošću, prepoznatljiv je znak restorana Ambiente.

Smješten na atraktivnoj lokaciji,  u glavnoj gradskoj ulici u Beranama, ovaj restoran praćenjem novih svjetskih trendova i standarda u kulinarstvu, servisu i asortimanu jela i pića, uspješno se pozicionirao na sami vrh ugostiteljske ponude u našem gradu.

Široka ponuda jela inspirisanih domaćom kuhinjom, osavremenjena specijalitetima svjetske kuhinje, čini ponudu ovog restorana jedinstvenom.

Gastonomski pečat, koji je već deset godina, najpopularnije jelo u ovom restoranu je Kraljeski file, a nedavno je meni obogaćen teletinom ispod sača, picom, sedvičima i brojim drugim jedima.

Široka ponuda ovog restorana, uz mogućnost organizovanja proslava manjih slavlja, pripremanja keteringa učiniće svaki vaš momenat posebnim.

U ugodnom ambijentu uživajte uz dobro vino i ukusna jela, a za sjajan ambijent pobrinuće se osoblje restorana Ambiente. Restoran Ambiente Berane, ljubav na prvi zalogaj.

Milena Bubanja Obradović

Share.

About Author

Leave A Reply