PUTEVI MOKRI I KLIZAVI, VIDLJIVOST SMANJENA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U Crnoj Gori se jutros saobraća po mokrim i klizavim putevima, a vidljivost je smanjena po kotlinama zbog jutarnje magle.

Iz Auto moto saveza Crne Gore su apelovali na vozače da obrate pažnju na sitnije odrone, a na dionicama gdje se izvode radovi na obavezno poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije.

Na magistralnom putu M-6, dionica Trubjela – Vilusi saobraćaj se obustavlja za sva vozila od devet do 11 i od 14 do 16 sati, a van tih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu Lipci-Grahovo i regionalnom putu Kotor-Njeguši od pet do 20 sati saobraćaj će povremeno biti obustavljen, u trajanju ne dužem od 30 minuta, zbog snimanja reklamnog spota za automobilski brend škoda.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most – Ribarevina, na dionici Bijelo Polje – Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatar Bašta, promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na magistarlnom putu Ulcinj Krute, zbog rekonstrukcije puta, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu M-9 dionica Andrijevica – Plav, lokalitet Sućeska, zbog izvođenja radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Share.

About Author

Leave A Reply