PRETEŽNO SUVI PUTEVI

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Saobraćaj se obavlja po pretežno suvim kolovozima i uz mjestimično smanjenu vidljivost po kotlinama u sjevernim predjelima.  Vožačima savjetujemo opreznu vožnju prilagodjenu uslovima na putu i poštovanje pravila saobraćaja.

Na dionicama gdje se izvode radovi neophodno poštovanje postavljene signalizacije.

Na magistralnom putu M-6 dionica Trubjela-Vilusi u toku su radovi na rekonstrukciji puta saobraćaj se na mjestima izvođenja radova obavlja jednom trakom naizmjenično uz povremene obustave saobracaja ne duže od 10 minuta.

Do završetka radova , zbog izvođenja radova na rekonstrukciji puta Dinosa -Cijevna Zatrijebačka odobrava promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Do 03.09.2019. godine, zbog izvođenja asfalterskih radova na regionalnom putu R-20 Berane-Petnjica, lokaliteti Stenice i Duljkova stanica doći ce do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 09.00 do 14.00 sati.

Od 01.08.2019 godine do završetka radova na rekonstrukciji regionalnog puta r-23 Cerovo-Rogami dionica Rogami-Spuž odobrava se postavljene saobraćajne signalizacije u zoni izvođenja radova.

Privremeno se za dane 31.08 i 01.09.2019 godine od 11.00 do 13.30 sati odobrava obustava saobraćaja za sve vrste vozila na regionalnom putu R-3 dionica Pljevlja-Čemerno ,radi održavanja brdske auto trke “Pljevlja 2019. Do 01.09.2019 godine zabranjuje se saobraćaj teretnih motornih vozila čija najveća dozvoljena masa prelazi 7.5 tona na slijedećim dijelovima magistralnih puteva M-2 Podgorica-Sotonici-Petrovac, M2 i M 2.4 granični prelaz Debeli Brijeg-Herceg Novi -Kotor-Tivat-Budva-Bar-granični prelaz Sukobin,M 2.3 Podgorica-Cetinje-Budva.

Zabrana se odnosi na svaki dan u sedmici u vremenu od 17.00 do 22.00 sata. Zabrana se ne odnosi na vozila sa prvenstvom prolaza, vozila za održavanje puteva i ptt instalacija,vozila za pomoć na putu,specijalna vozila za prevoz životinja,betona i asfaltne mase kao i hladnjače koje prevoze lako kvarljivu robu. Zabrana se ne odnosi ni na vozila za prevoz opasnih materija na dijelu magistralnog puta M-2 od graničnog prelaza Debeli Brijeg preko Herceg Novog i Kamenara do kružnog toka u mjestu Lipci.

Share.

About Author

Leave A Reply