POČELA TREĆA SEZONA WESTWORLD-a

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

trećoj sezoni napokon dolazimo do stvarnog svijeta. Futurističkoj scenografiji pomaže to što je veći dio pilot epizode snimljen na ulicama Singapura. Jedan od likova je još uvijek u jednoj od simulacija, ovaj put s tematikom nacističke Njemačke; prethodno tome, druga sezona je proširila narativ s Divljeg Zapada na kolonijalnu Indiju, indijansko pleme, Japan u vrijeme šogunata, te ratni sukob između različitih frakcija s elementima Američkog građanskog rata i Meksičke revolucije.

Prema komentarima tvoraca serije nakon odjavne špice pilot epizode, osjećaj prilikom snimanja treće sezone je bio kao da počinju stvarati od nule. Dalje, za razliku od prve dvije sezone koje ne prikazuju ljudsku vrstu u pozitivnom svjetlu, trećoj su sezoni nastojali nadodati motiv nade, koja bi se trebala manifestovati kroz svakidašnji lik Caleba Nicholsa (Aaron Paul; Breaking Bad, Need for Speed).

Za razliku od druge sezone koja je donijela varijacije na temu iz prve sezone, te učinila seriju još kompleksnijom nego što je bila, treća sezona pravi zaokret koji nanovo donosi uzbuđenje i koji bi trebao zainteresovati i one koji su od Westworlda odustali. S druge strane, pri oslobađanju od neobičnosti prve dvije sezone, najveća kritika treće bi mogla biti ta da ne odudara dovoljno od filmskog i TV sadržaja na koji smo već navikli.

Share.

About Author

Leave A Reply