Otvaraju se bašte lokala u više gradova, kretanje dozvoljeno do 22 sata

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Od četvrtka, 1. aprila, do 9. aprila produžava se vrijeme slobodnog kretanja. Svi građani, umjesto do 21 čas, slobodno mogu da se kreću do 22 časa. Zabrana je na snazi, kao i do sad, do 5 ujutru.

Produžava se i radno vrijeme maloj privredi (prodavnicama, salonima, buticima, fizerskim i kozmetičkim salonima, zanatlijama…). Umjesto do 20 časova, radiće do 21 čas.

Otvaraju se i bašte ugostiteljskih objekata i to u Podgorici, Baru, Kolašinu, Mojkovcu, Bijelom Polju, Andrijevici, Pljevljima, Beranama, u Ulcinju i na Cetinju. Ugostiteljski objekti radiće do 21 čas. Za jednim stolom mogu da sjede dva gosta, a razmak između stolova mora da bude metar i po. Muzika, u baštama lokala nije dozvoljena. Naglašavamo da se dozvola rada ne odnosi na bašte koje su zastakljene.

U isto vrijeme, od sjutra se dozvoljava, u cjelosti, regularan rad ugostiteljskim objektima u Budvi i Tivtu. Radno vrijeme i njima je do 21 čas. Muzika, kao što inače nije dozvoljena na teritoriji cijele države, nije ni u ugostiteljskim objektima u Budvi i Tivtu.

Tržni centri se neće otvarati ove nedjelje.

Zabrane međugradskog saobraćaja ostaju na snazi.

Nikšić i Šavnik ostaju zaključani jer oni i dalje imaju preko dvije hiljade zaraženih na 100 hiljada stanovnika.

I što se tiče mjera u ostalim opštinama, i one ostaju nepromijenjene.

Uslovi za ulazak u Crnu Goru ostaju isti.

Share.

About Author

Leave A Reply