MUŠKA MODA: TRENDOVI ZA 2018. GODINU

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Modni trendovi se brzo smjenjuju i ponekad je zaista teško ispratiti promjene. Iz svijeta mode nam dolaze savjeti i preporuke koje komade odjeće bi obavezno trebali da posjedujemo.

Većina muškaraca bi rekla da ne prati modu. Njima je važno da se osjećaju prijatno i udobno u odjeći koju nose. Međutim, ni oni ne mogu da ostanu imuni na trendove koje nam diktiraju poznati svjetski brendovi. Momci prate trendove jer ponekad žele da izgledaju stilizovano kako bi uspjeli da se dopadnu djevojkama. Listu koju smo vam pripremili, i koja pokazuje u kom smjeru će se kretati muška moda u 2018. je idealna za svakog običnog momka. Ono što je najvažnije kod mode jeste da se trendovi ne prate slijepo, već se prilagođavaju ličnom stilu.

Karirano

Muškarci su i prethodnih godina nosili karirane stvari, ali ove godine su one osvježene novim i hrabrijim kombinacijama motiva i boja koje su unijele svježinu i osigurale mjesto kariranom kao trendu za 2018.

Veliki šal

Šal je i prethodnih godina bio jedan od omiljenih komada odjeće u koji su muškaraci bili zaljubljeni. U narednom periodu ova ljubav će se samo povećavati.

Kombinezoni

Ljeto 2018. će obilježiti odjeća inspirisana komadima koje nose radnici u fabrikama. Računajte na mnogo zgodnih tijela u tijesnim gilipterkama, možda.

Prevelika odJeća

Veće pantalone i to dramatično veće, ali i ne samo pantalona koje bi lako skliznule bez kaiša, već i jakne, kapute, košulje i druge odjevne komade sve češće ćemo viđati na muškarcima. Samo da nešto ne izgube onako uz put.

Kožne pantalone

Serija “The Deuce” povećala je interesovanje za kožne pantalone i rokerski izgled.

 Muške suknje

Još od osamdesetih godina muške suknje pokušavaju da zauzmu svoje mjesto u svijetu mode. Danas kada se polna ravnopravnost podrazumijeva, ovaj komad odjeće će lako pronaći put do muških ormana.

Pliš

Pliš je tradicionalno bio rezervisan za večernje sate i svečane trenutke. Ali ove godine izlazi na svjetlost dana i možete ga kombinovati sa garderobom za svaki dan. Naravno, ako ste stari dobri dendi, vi ste to nekada već radili!

Izvor: CITY MAGAZINE

Share.

About Author

Leave A Reply